O NAS

Podjetje IMP ENERGETIKA d.o.o. je  bilo ustanovljeno v decembru leta  2010.  Ukvarjamo se z izvedbo strojnih instalacij, s strojnim nadzorom in z projektiranjem strojnih instalacij. Predvsem pa se posvečamo montaži vseh vrst strojnih instalacij v industriji, v infrastrukturi, v nizkoenergijskih in pasivnih hišah ter v poslovnih objektih. 

CELOVITE ENERGETSKE REŠITVE

ZGODOVINA PODJETJA

V naši strukturi je trenutno 10 zaposlenih. Vsi monterji strojnih instalacij in vodstvo podjetja izhaja iz bivšega podjetja IMP MARIBOR. Tako lahko zapišemo, da je naše podjetje ”naslednik” starega mariborskega IMP-ja. Sicer ne pravni naslednik, ampak po znanju. Od  leta 1947 naprej se je znanje prenašalo iz generacije v generacijo.  Takrat je bilo namreč ustanovljeno Montažno podjetje Toplovod, ki je bilo v državni lasti.   

Znanje se je prenašalo iz roda v rod in posledično na naše sodelavce. Takratno skupno podjetje se je pred desetletji razbilo na več IMP-jev po celi bivši državi. V Mariboru je tako obstalo samostojno montažno podjetje IMP MONTAŽA MARIBOR d.o.o.  Do leta 2010  je delovalo pod imenom IMP MARIBOR d.o.o.

NAŠI NAROČNIKI

IMPOL 2000 d.d.

Imp Promont d.o.o.

IMP d.d.

Walstead Leykam tiskarna d.o.o.

Mariborski vodovod d.d.

Herz d.d.

Plinarna Maribor d.o.o.

Energetika Maribor d.o.o.

Makro 5 gradnje d.o.o.

Krka d.d.

Systemair d.o.o.

Nepremičnine Vivalavida

     IMP Energetika © 2020

Izdelava strani: